Sjuksköterska för timanställning till Capios Vaccinationsmottagning

Sjuksköterska för timanställning till Capios Vaccinationsmottagning
02/08/2022 marika

Capio Vårdcentral och BUMM (Tidigare PR Vård)
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till vår toppmoderna vårdcentral i hjärtat av Söder. Här får patienterna rådgivning, hälsa och vård. Vi möter patienterna – på PR Vård Online eller på plats hos oss på Krukmakargatan 37A. Med specialister i allmänmedicin, barnläkare, psykologer och hemsjukvård får våra listade patienter tryggheten i att ha en och samma vårdgivare, dygnet runt och året runt. Utöver vårdcentralen har vi en barn- och ungdomsmedicinsk mottagning för barn och ungdomar t.o.m 17 år. Vi utreder och behandlar exempelvis ADHD/ADD, astma, allergi, huvudvärk, magbesvär och sömnstörningar.

Sök jobbet

Vill du göra skillnad genom att vara med och vaccinera Stockholms befolkning mot Covid-19? Vi söker nu sjuksköterskor och distriktsköterskor som under en begränsad tid vill vara med och bidra med sin kompetens och genomföra det viktiga vaccinationsarbetet i Stockholm.

Ditt uppdrag

I din roll som sjuksköterska i Capios vaccinationsprojekt kommer du att arbeta med korta patientflöden. Ditt huvudsakliga uppdrag innefattar att vaccinera mot covid-19 men även mot TBE och kommande säsongsinfluensa.

Som sjuksköterska/distriktsköterska i vaccinationsprojektet kommer du att arbeta med bedömning och ordination innan vaccinering, men även vaccinera patienter. Tempot är stundtals ganska högt.

Vi erbjuder ett starkt stöd från ett kompetent team för att du ska kunna fokusera på patientmötet och vaccinationen. Ni kommer även ha en tillgång till läkare och övrig medicinsk ledning.

Vi erbjuder timanställning och vi arbetar på helgfria vardagar mellan kl. 08-17. Vi håller till i vår tillfälliga vaccinationsmottagning som kommer att vara belägen centralt i Stockholm på Södermalm (Krukmakargatan 37a) i samma hus som vår egen Vårdcentral. Tidsperioden för vaccinationen är från 1 september och framåt.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska. Har du som sjuksköterska ordinationsrätt är det värdefullt. Tidigare erfarenhet av vaccinationer och injektioner är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga kompetenser

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och som känner dig trygg med att hantera flera patientmöten på en kort tid. Du är van att arbeta självständigt och är mån om att alltid ge ett gott bemötande till de patienter du möter. Vidare tror vi att du är flexibel och lugn även vid stressiga situationer. Du är ansvarsfull, har ett stort engagemang och arbetar för en god och patientsäker vård.

Välkommen med din intresseanmälan

Vi ser fram emot att ta del av din intresseanmälan, skicka in den via vårt rekryteringssystem Varbi eller skicka in den via e-post till Ylva Lindh ylva.lindh@prvard.se Har du frågor kan du kontakta Ylva på telefonnummer 08 409 011 23. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din intresseanmälan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!
Tack för att du bidrar till Region Stockholms viktiga arbete!

Sök jobbet

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Södermalm, Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/60
Kontakt Ylva Lindh, 0840901123
Publicerat 2022-08-02
Sista ansökningsdag 2022-09-01