Om PR Vård Vårdcentral

På uppdrag av Region Stockholm

Välkommen till vår toppmoderna vårdcentral i hjärtat av Söder. Här får du rådgivning, hälsa och vård. Vi möter dig – på PR Vård Online eller på plats hos oss på Krukmakargatan 37A. Med specialister i allmänmedicin, barnläkare, psykologer och hemsjukvård får våra listade patienter tryggheten i att ha en och samma vårdgivare, dygnet runt och året runt.

Att lyssna är första hjälpen

Familjeföretaget PR Vård grundades av Patricia och Rickard Ljunggren. 2001 arbetade de som sjuksköterskor och såg ett stort behov av nytänkande inom vården. För att förverkliga sina insikter måste de först skapa den perfekta arbetsplatsen för människor som vill arbeta i vården. 20 år och 600 medarbetare senare är PR Vård en av Stockholms främsta vårdgivare.

Utöver vårdcentralen har vi en barn- och ungdomsmedicinsk mottagning och bedriver hemsjukvård i fem av åtta primärvårdsområden i Stockholms län. På uppdrag av regioner och privata aktörer utför vi närmare 1 000 000 hemsjukvårdsbesök om året. Allt tack vare att vi har engagerade och motiverade medarbetare som sätter människan i centrum och lyssnar på såväl patienter som närstående.

Vill du jobba hos oss?

Jobbar du inom vården och är intresserad av att jobba hos oss? Vi letar alltid efter duktiga medarbetare.

Våra verksamheter

Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning

För barn och ungdomar t.o.m 17 år. Vi utreder och behandlar exempelvis ADHD/ADD, astma, allergi, huvudvärk, magbesvär och sömnstörningar.

PR Vård Barn

Hemsjukvård

Med 20 års erfarenhet verkar vi som vårdgivare inom hemsjukvård i fem av åtta primärvårdsområden i Stockholms län.

PR Vård Hemsjukvård