Distriktssköterska sökes till PR Vård Vårdcentral

Distriktssköterska sökes till PR Vård Vårdcentral
19/04/2022 NOEGO

Logga in och ansök här

PR Vård Vårdcentral

PR Vård grundades av Patricia och Rickard Ljunggren. 2001 arbetade de som sjuksköterskor och såg ett stort behov av nytänkande inom vården. För att förverkliga sina idéer skapade de en arbetsplats som står för det goda mötet där medarbetare och patienter blir sedda och lyssnade till. Där det vardagliga arbetet genomsyras av ansvar, engagemang och kvalitet.

Med 600 medarbetare är vi en av Stockholms främsta vårdgivare. På uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer utför vi drygt 1 000 000 hemsjukvårdsbesök om året. Utöver hemsjukvård har vi en nyöppnad vårdcentral på Söder samt en barn- och ungdomsmedicinsk mottagning öppen för alla till och med 17 år. Allt tack vare engagerade och motiverade medarbetare som sätter patienten och närstående i centrum.

Om oss  

För snart ett år sedan öppnade vi upp vår nya vårdcentral i nyrenoverade lokaler centralt på Södermalm i Stockholms innerstad. Nu söker vi dig som vill vara med i vår digifysiska utveckling och arbeta efter vår vision, att möta dig där du är. Ingången för våra patienter är först digital via PR Vård Online för att sedan vid behov besöka oss fysiskt på Krukmakargatan där vår mottagning ligger. Verksamheten kommer att vara samlokaliserad med PR Vård Barn. Detta gynnar samverkan mellan våra verksamheter.

Vi är väldigt glada och stolta över vårt arbete och de fina omdömen vi fått från våra patienter och under 2021 kom vi på andra plats i nationella patientenkäten i region Stockholm. Hos oss kommer du att vara en del av ett kompetensstarkt team som består av specialiserade läkare, sjuksköterskor och administrativ personal. Genom vårt teambaserade arbetssätt får du möjlighet att samarbeta över professionsgränser vilket ger dig chans att utveckla dina kunskaper och få ett helhetsperspektiv av vårdkedjan. Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där du har möjlighet att möta många patienter, kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan och vara delaktig i att utveckla och förändra primärvården. Vi har möjlighet att erbjuda tjänst på heltid.

Arbetsuppgifter   

Som distriktssköterska på PR Vård vårdcentral Zinkensdamm kommer du att ha en koordinerande funktion för våra patienter. Du ansvarar bland annat för att ta emot bokningar, digital rådgivning. Du har en nyckelfunktion på vår mottagning och bidrar till ett kontinuerligt hälsofrämjande arbete på vårdcentralen. Vi utför även vaccinationer enligt smittskydd Stockholm. På PR Vård vårdcentral kommer du att få arbeta i team med andra professioner där vi strävar efter ett tätt och prestigelöst samarbete och värdesätter ett positivt och flexibelt förhållningssätt. Du kommer inte att arbeta i hemsjukvården.

Kvalifikationer  

Vi ser att du som söker är distriktssköterska eller mottagningssköterska med tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral. Du kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift samt har god datorvana både i TakeCare och TeleQ.

Vi ser det som mycket meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom digital vård, utbildning inom MI (motiverande intention) och/eller kunskaper om astma/kol samt om du har spirometrikörkort.

Personliga färdigheter och egenskaper   

För att lyckas i rollen och för att trivas hos oss tror vi att du är en prestigelös person som är öppen för nya arbetssätt och har ett lösningsorienterat fokus/perspektiv. Då vi fortfarande är en relativt liten vårdcentral ser vi gärna att du har förmåga till flexibilitet i ditt arbete. Vidare tror vi att du har lätt för att kommunicera med andra och lyckas bra i det sociala mötet med såväl kollegor som patienter. Vi ser även att du värderar noggrannhet och struktur i ditt sätt att arbeta och att du vill vara med och bidra till ett konstant förbättringsarbete på mottagningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan  

Vill du arbeta med oss på PR Vårds vårdcentral? Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag! Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Eventuella frågor besvaras av vår enhetschef Marie Kilström Jönsson marie.k.jonsson@prvard.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad heltid eller deltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/37
Publicerat 2022-04-12
Sista ansökningsdag 2022-05-12