Distriktsläkare sökes till PR Vård Vårdcentral Zinkensdamm

Distriktsläkare sökes till PR Vård Vårdcentral Zinkensdamm
06/05/2022 NOEGO

PR Vård grundades av Patricia och Rickard Ljunggren. 2001 arbetade de som sjuksköterskor och såg ett stort behov av nytänkande inom vården. För att förverkliga sina idéer skapade de en arbetsplats som står för det goda mötet där medarbetare och patienter blir sedda och lyssnade till. Där det vardagliga arbetet genomsyras av ansvar, engagemang och kvalitet.

Med 600 medarbetare är vi en av Stockholms främsta vårdgivare. På uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer utför vi drygt 1 000 000 hemsjukvårdsbesök om året. Utöver hemsjukvård har vi en nyöppnad vårdcentral på Söder samt en barn- och ungdomsmedicinsk mottagning öppen för alla till och med 17 år. Allt tack vare engagerade och motiverade medarbetare som sätter patienten och närstående i centrum.

Om oss

För ett år sedan öppnade vi upp vår nya vårdcentral i nyrenoverade lokaler centralt på Södermalm i Stockholms innerstad. Nu söker vi dig som vill vara med i vår digifysiska utveckling och arbeta efter vår vision, att möta dig där du är. Ingången för våra patienter är först digital via PR Vård Online för att sedan vid behov besöka oss fysiskt på Krukmakargatan där vår mottagning ligger. Verksamheten är samlokaliserad med PR Vård Barn. Detta gynnar samverkan mellan våra verksamheter.

Hos oss kommer du att vara en del av ett kompetensstarkt team som består av specialiserade läkare, sjuksköterskor, psykologer och administrativ personal. Genom vårt teambaserade arbetssätt får du möjlighet att samarbeta över professionsgränser vilket ger dig chans att utveckla dina kunskaper och få ett helhetsperspektiv av vårdkedjan. Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där du har möjlighet att möta många patienter, kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan och vara delaktig i att utveckla och förändra primärvården.

Arbetsuppgifter

Som distriktsläkare på PR Vård vårdcentral Zinkensdamm kommer du att utreda och behandla patienter för att ge vård med hög medicinsk kvalitet och patientnöjdhet. På PR Vård vårdcentral kommer du att få arbeta i team med andra professioner där vi strävar efter ett tätt och prestigelöst samarbete och värdesätter ett positivt och flexibelt förhållningssätt.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Du kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift samt har god datorvana både i journalsystem och Office 365.

Vi ser det som mycket meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom digital vård och inom hemsjukvård.

Personliga färdigheter och egenskaper

För att lyckas i rollen och för att trivas hos oss tror vi att du är en prestigelös person som är öppen för nya arbetssätt och har ett lösningsorienterat fokus/perspektiv. Du har lätt för att kommunicera med andra och lyckas bra i det sociala mötet med såväl kollegor som patienter. Vi ser även att du värderar noggrannhet och struktur i ditt sätt att arbeta och att du vill vara med och bidra till ett konstant förbättringsarbete på mottagningen. Vidare ser att du trivs med att arbeta i team och besitter en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Vill du arbeta med oss på PR Vårds nyöppnade vårdcentral? Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag! Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Eventuella frågor besvaras av verksamhetschef, Ulla.Andersson@prvard.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/47
Publicerat 2022-05-03
Sista ansökningsdag 2022-06-03